پروتز سینه

پروتز سینه

پروتز سینه

داشتن سینه‌هایی زیبا و خوش فرم برای بسیاری از خانم ها اعتماد به نفس بالایی را به ارمغان می‌آورد. دلایل متعددی برای یک خانم وجود دارد که باعث می‌شود اقدام به انجام جراحی پروتز سینه نماید. پروتز سینه علاوه بر کمک به ایجاد تناسب اندام، می‌تواند در جبران حجم از دست رفته سینه پس از بارداری و شیردهی نیز مناسب باشد. همچنین این عمل در مواردی که عدم تناسب بین سایز سینه‌ها وجود دارد، قابل استفاده است.

پروتزهای سیلیکونی مرسوم‌ترین پروتزهای مورد استفاده در جراحی پروتز سینه هستند که تاکنون در پنج نسل مختلف تولید شده‌اند و به دو شکل گرد و قطره اشکی(آناتومیکال) و در اندازه و حجم‌های متفاوتی وجود دارند.

در مقاله ذیل جهت اگاهی بیشتر زیبا جویان عزیز به  توضیحات مختصری در مورد پروتز سینه می پردازیم.

ویدئو: چرا از پروتز سینه استفاده می کنیم؟

تاریخچه

سینه مصنوعی مدرن در سال 1961 توسط جراحان پلاستیک آمریکایی توماس کرونین و فرانک گرو اختراع شد و توسط شرکت داو کورنینگ ساخته شد.
ایمپلنت سینه اب نمکی پر شده با محلول نمکی، اولین بار توسط شرکت اریون در فرانسه ساخته شد و در سال 1964 برای استفاده به عنوان یک وسیله پزشکی مصنوعی معرفی شد
هر نسل از پروتز سینه با تکنیک های رایج ساخت مدل تعریف می شود
از زمان اختراع و ساخت پرتز سینه تا به امروز پنج نسل پرتز سینه تولید و روانه بازار شده است.

معرفی نسل های پروتز سینه

نسل اول

ایمپلنت Cronin-Gerow، پروتز مدل 1963، یک کیسه پاکت لاستیکی سیلیکونی به شکل قطره اشک بود که با ژل سیلیکون چسبناک پر شده بود.
نسل دوم
در دهه 1970، تولیدکنندگان نسل دوم پروتزهای ایمپلنت سینه را ارائه کردند پروتزهای سینه نسل دوم شکننده و با نرخ بیشتری از پارگی پوسته و نشت ژل سیلیکون همراه بودند.
نسل سوم و چهارم
در دهه 1980، ایمپلنت های نسل سوم و چهارم تولید و پیشرفت مرحله ای در فناوری ساخت بودند، این نسل از ایمپلنت ها پوسته های پوشش داده شده با الاستومر داشت که نشت ژل سلیکون را کاهش می داد و ژل پرکننده ضخیم‌تر و چسبندگی بیشتر داشت، سپس سازندگان پروتزهای سینه، مدل‌های آناتومیک (مانند سینه طبیعی) و مدل‌های مختلف را طراحی و روانه بازار کردند که به طور واقعی با پستان و فرم‌ بدن زنان واقعی مطابقت داشت.
نسل پنجم
از اواسط دهه 1990، نسل پنجم پروتز سینه ژل سیلیکونی از یک ژل نیمه جامد ساخته شده است که عمدتاً نشت ژل سیلیکون و جابجایی ان از ایمپلنت را حذف می کند.

معرفی پروتز سینه

دلایل استفاده از پروتز سینه

دلایل استفاده از پروتز سینه

بر اساس معاینه فیزیکی پستان و درخواست مراجعه کننده، می توان از پروتز سینه در اندازه و فرمهای مختلف بنا به موارد زیر استفاده کرد.

  1. فرم زیبا و مناسبتر سینه با هدف زیبایی
  2. رشد ناکافی نسج پستان در هنگام بلوغ
  3. کاهش نسج بینابینی پستان متعاقب کاهش وزن
  4. ناهنجاریهای مادرزادی یک یا دوطرفه پستان
  5. افتادگی و کاهش حجم سینه پس از دوران شیر دهی
  6. تخلیه سینه متعاقب سرطان سینه

مزایا و ویژگی پروتز سینه

پروتزهای سینه عمدتا از ژل سیلیکونی نرم که در یک لایه نازک محصور شده ساخته می شوند. آنها به گونه ای ساخته شده اند که شبیه شکل طبیعی سینه بانوان یا بخشی از سینه آنها باشد. سطح بیرونی نرم و صاف به نظر می رسد و ممکن است شامل یک طرح کلی نوک پستان باشد.

مواردی از زنان که جهت سرطان پستان خود جراحی کرده اند و برای آن بازسازی اقدامی صورت نگرفته، از پروتز استفاده می کنند و همچنین برای افرادی که شکل و اندازه سینه در دو طرف قرینه نبوده میتواند کمک کننده باشند.
این متد گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که جهت زیباسازی و فرم دادن به شکل سینه خود قصد بزرگ کردن آن را دارند. نکات مهم دیگر از مزایای پروتز این است که هیچ مشکلی در دوران شیردهی و بارداری برای فرد صورت نمیگرد.

ویدئو: سایز پروتز سینه من چقدر باشد؟

چگونگی تعیین اندازه و سایز پروتز

پزشک در جلسه مشاوره حضوری پس از شرح حال اولیه اقدام به معاینه نسج پستان ،حجم پستان ، میزان کش آمدن پوست و بررسی دیواره قفسه صدری شما میکند، سپس در روش سنتی مناسب ترین پروتز از نظر مدل، سایز و برجستگی را برای شما انتخاب می نماید. اگر قفسه صدری شما عریض نیست و لاغر هستید پروتز با سایز خیلی بزرگ به شما پیشنهاد نمیشود زیرا اندام شما فرم غیر طبیعی خواهد گرفت.
خوشبختانه با توجه به علاقه وافر آقای دکتر غلامحسین غرابی به به‌کارگیری تکنولوژی های روز دنیا جهت دقت بهتر و انتخاب راحت تر نوع و فرم پروتز از سیستم اسکن سه بعدی سینه و اندام(Crisalix 3D) استفاده و شبیه سازی پستان و قفسه صدری در کامپیوتر به رویت زیبا جو خواهد رسید.

انواع پروتز سینه

انواع پروتز سینه

انواع پروتز سینه از نظر مواد تشکیل دهنده
تا کنون چهار نوع ایمپلنت (پروتز) تولید و روانه بازار شده است.

  1. پروتزهای اب نمکی که همانطور که از اسمش پیدا می باشد با محلول سالین استریل پر شده است.
  2. پروتز های سیلیکونی که همانطور که از نام ان مشخص است با ژل سیلیکون ویسکوز پر گردیده است.
  3. پروتز‌های «ساختار‌یافته» استفاده از پوسته‌های سیلیکونی الاستومری تو در تو که با اب نمک استریل در بین پوسته‌ها پر می شوند.
  4. پروتز هایی با ترکیب جایگزین ، پر شده با پرکننده های مختلف مانند روغن سویا یا رشته پلی پروپیلن (دیگر تولید نمی شوند)

انواع پروتز سینه از نظر برجستگی و قطر
پروتز ها با توجه به مقدار برجستگی به چهار گروه تقسیم می شوند

  1. پروتز با برجستگی کم Low profile
  2. پروتز با برجستگی متوسط Mid profile
  3. پروتز با برجستگی زیاد High Profile
  4. پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد Ultra-high profile

انواع پروتزهای سینه از نظر شکل ظاهری براساس مشاهده

تقسیم بندی های پروتزهای سینه براساس شکل ظاهری آن متفاوت است و به چندین فرم تولید می شوند که بر مبنای اناتومی هر فرد پزشک فوق تخصص تصمیم به استفاده از آن میگیرد.

  1. پروتزهای گرد
    انواعی از پروتزها گرد بوده و در نیم رخ این نوع پروتز ها قسمت فوقانی و تحتانی ان در مشاهده یکسان است که اصطلاحا به این نوع پروتز ها، ایمپلنت گرد گفته می شود.
  2. پروتز های قطره اشکی
    نوع دیگر از پروتزها در مشاهده قسمت فوقانی ان نسبت به نیمه تحتانی خالی تر به نظر میرسد که اصطلاحا به این نوع ایمپلنت ، پروتزقره اشکی و یا آناتومیک گفته می شود.
  3. پروتز مدل کروی چپ
    نوع دیگر از پروتزها مدل کروی چپ میباشد طراحی ان به این صورت است که میزان ژل موجود در نیمه چپ پروتز بیشتر از نیمه راست آن است.
  4. پروتز مدل شکل مرکز
    نوع دیگر از پروتزها مدل شکل مرکز میباشد طراحی آن به این صورت است که میزان ژل موجود در مرکز ایمپلنت بیشتر از طرفین راست و چپ ان است.
  5. پروتز مدل کروی راست
    نوع دیگر از پروتز ها مدل کروی راست میباشد طراحی آن به این صورت است که میزان ژل موجود در نیمه راست بیشتر از نیمه چپ آن است.

سه مورد پایانی مدل های نسل آخر پروتز سینه ژل سیلیکونی می باشند که به‌صورت اختصاصی در ناهنجاریهای پستان کاربرد دارند.

ویدئو: جنس و انواع پروتز سینه

عمل پروتز سینه

عمل پروتز سینه چگونه صورت می گیرد؟

اولین قدم در زمان جراحی زیبایی پستان مشاوره و ویزیت با یک فوق تخصص و جراح پلاستیک مجرب است و روشن شدن سطح انتظارات بعد از عمل و همچنین انجام آزمایش های مرتبط با سلامت جسمانی. این عمل مانند برخی جراحیهای زیبایی دیگر به صورت سرپایی و با بیهوشی عمومی و از سه طریق زیر بسته به نظر جراح و شرایط متقاضی امکان‌پذیر است.

  •  جراحی از طریق ناحیه خط زیر سینه
  •  جراحی از طریق ناحیه هاله نوک سینه
  •  جراحی از طریق ناحیه زیر بغل

هر کدام از روش ها مزایای خاص خود را داشته که در حالت کلی می توان گفت که مزیت در روش برش زیر پستان سهولت قرار گیری پروتز توسط جراح در زیر عضله سینه بوده و محل برش کمتر دیده خواهد شد، در حالت برش در اطراف هاله نیز می توان به مزیت تقارن در بیشترین حالت بین پستان ها را اشاره کرد که البته برای افرادی که در آینده قصد شیردهی داشته باشند پیشنهاد نمیشود.

مزیت روش زیر بغل نیز خط برش یا اسکار کمتر در ناحیه میباشد لازم به ذکر است این روش برای پستانهایی که خط زیر سینه بیش از حد پایین باشد مناسب نمی باشد.
بعد از مشخص شدن و انتخاب نوع روش جراحی،نوع پروتز یا سیلیکون متناسب با اناتومی و خواسته زیباجو انتخاب می گردد.
پس از مشخص شدن روز جراحی و پذیرش در مرکز جراحی مورد نظر طی یک عمل جراحی بروش بیهوشی عمومی جراحی پروتز سینه انجام می پذیرد.
همچنین می توان گفت که مدت زمان عمل بین 1 الی دو ساعت بوده و نیاز به بستری در بیمارستان وجود ندارد.

محل های قرار دادن پروتز سینه

محل قرارگیری پروتز سینه

  • ساب پکتورال» در این متد بهترین حالت برای نمای سینه ها و پستان اتفاق می افتد و میزان بروز انقباض کپسولی کم می شود.
  • ساب گلاندولر» در این روش پروتز زیر غده قرار می گیرد که درد کمتر و جذابیت بیشتری را برای سینه به همراه می آورد اما معایبش بیشتر از مزایای آن خواهد بود.
  • ساب فاسیال» این روش پیشنهاد برخی از جراحان بوده و از علل آن می توان به مواردی از قبیل درد کمتر، انقباض کپسول پایین‌تر اشاره کرد.
  • سطح دوگانه همانطور که از نامش پیداست پروتز در دو ناحیه زیر غده و زیر عضله قرار گرفته و حداکثر پوشش برای پروتز قرار می گیرد و از عوارض متعدد جلوگیری می شود.

یکی از سوالات شایع در خصوص محل قرارگیری ایمپلنت سینه این است که پروتز بر روی عضله قرار می گیرد یا زیر عضله ؟

در حقیقت محل قرارگیری پروتز سینه بسته به شرایط فیزیکی و نسج پستان هر زیباجو تا زیبا جوی دیگر متفاوت می باشد. افرادی که لاغر هستند و چربی زیر پوست آن ها کم است، به طور معمول جراح تصمیم می گیرد از لایه زیر عضلانی جهت تعبیه پروتز استفاده نماید زیرا این لایه سبب می شود تا شیب پروتز سینه طبیعی باشد و لبه پروتز دیده نشود.
اما در افرادی که وزن ایده آل داشته باشند و چربی زیر پوست آن ها به اندازه کافی باشد. اگر این میزان چربی وجود داشته باشد می توان پروتز را بر روی عضله سینه و یا ساب فاشیال قرار داد. در مواردی که فرد دارای افتادگی نوعی یک سینه به همراه کم بودن حجم پستان باشد بر مبنای معاینه فیزیکی اندام زیباجو جراح فوق تخصص پلاستیک روش دوال پلن را انتخاب می نمایید.

سطح پروتز سینه چگونه باید باشد؟

سطح پروتز می تواند زبر باشد که در اصطلاح پزشکی به ان تکسچر گفته می شود.
نوعی دیکری از سطح پروتز وجود دارد که سطح کاملا صاف و صیقلی دارد که در اصطلاح پزشکی ان را اسموت می نامند.
در اکثریت قریب به اتفاق افراد می توان از هر دو نوع پروتز نکسچر و اسموت استفاده نمود و انتخاب هر کدام از این نوع پروتز ها بسته به صلاحدید فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و در برخی موارد بر مبنای مشاره حضوری به نظر بیمار بستگی دارد.

انواع برش پروتز سینه کدام است؟

مقایسه پروتز ها

کاشت ایمپلنت سینه با پنج روش برش جراحی قابل انجام است:

  • برش از طریق چین زیر پستانی
    برش ایجاد شده در زیر پستان حداکثر دسترسی را برای قرار دادن ایمپلنت پستان فراهم می کند. این روش جراحی ترجیحی برای قرار دادن پروتزهای نوع سیلیکون ژل است، زیرا برش های طولانی تر مورد نیاز است. با این حال برش زیر پستانی می تواند اسکارهای جراحی ضخیم‌تر و کمی قابل مشاهده تر ایجاد کند.
  • برش دور هاله سینه
    برشی که در امتداد محیط آرئول با مرز پوست اطراف ان ایجاد می‌شود، این برش در مواقعی که نیاز به تنظیم موقعیت هاله سینه است، یا زمانی که ماستوپکسی (لیفت سینه) به طور همزمان و اولیه با پرتز سینه انجام می‌گیرد، رویکرد ایده الی رانسبت به بقیه برشها ارائه می‌دهد. در روش پری آرئول، برش در اطراف نیمه تحتانی محیط آرئول است. کاشت ایمپلنت ژل سیلیکون در زیبا جویانی که قطر هاله سینه کوچکی دارند ممکن است با این برش دشوار باشد، زیرا حداقل پنج سانتی‌متر برش دسترسی مورد نیاز است. از نظر زیبایی، از آنجایی که اسکارها در مرز آرئول قرار دارند، معمولا کمتر از اسکارهای برش زیر سینه ای در بانوان دارای آرئول با رنگدانه روشن قابل مشاهده می باشد.
  • برش ترانس آگزیلاری
    در این تکنیک جراحی برش کوچکی در زیر بغل ایجاد می‌شود، که از آن با استفاده ازسیستم ویدویی اندوسکوپ تونل‌ به سمت وسط کشیده می‌شود، بنابراین اجازه می‌دهد ایمپلنت‌ها را بدون ایجاد اسکارهای قابل مشاهده روی سینه قرار دهیم. اما احتمال ایجاد عدم تقارن در خط زیر سینه در موقعیت ایمپلنت وجود دارد.
  • برش ترانس ابدومینال
    در بزرگ کردن سینه بروش ترانس آبدومینوپلاستی (TABA)، در حالی که بیمار به طور همزمان تحت عمل جراحی پرتز سینه و ابدومینوپلاستی قرار می‌گیرد پروتز سینه از محل برش ابدومینو پلاستی شکم در تونل های ایجاد شده پرتز سینه کاشته می شود.
  • برش دور ناف
    در این روش با ایجاد برش کوچک در قسمت فوقانی ناف و استفاده از سیسم اندوسکوپی تونل لازم ایجاد و ایمپلت در محل پستان قرار داده میشود بدیهی است در این روش فقط می توان از پروتزهای اب نمکی استفاده کرد و کاشت ایمپلنت سیلیکونی با برش دور نافی امکان‌پذیر نیست.
ویدئو: محل برش جراحی پروتز سینه

محل قرار گیری پروتز سینه

پرسشهای شایع در خصوص محل قرارگیری پروتز سینه وجود دارد…
” پروتز زیر عضله سینه قرار میگیرد یا بر روی عضله؟”
” کدامیک بهترین است و با نتایج بهتری همراه است؟”
در واقع محل قرارگیری پروتز سینه بسته به شرایط فیزیکی زیباجو متفاوت است. در افرادی که لاغر بوده و چربی زیر پوستی اندکی دارند، به طور معمول جراح تصمیم می گیرد از لایه زیر عضلانی جهت تعبیه پروتز استفاده نماید زیرا این لایه سبب می شود تا پروتز سینه به‌خوبی محافظت شود و لبه پروتز دیده یا لمس نشود.
در افرادی که وزن ایده آل داشته باشند واز نسج مناسب پستان برخوردار باشند می توان پروتز را بر روی عضله سینه قرار داد.

تفاوت محل قرارگیری پروتز سینه

چهار روش جراحی برای قرار دادن پرتز سینه در تونل ایمپلنت در رابطه با عضله سینه ای بزرگ وجود دارد که هر یک با مزایا و معایب خود همراه است.

  1. زیر غده سینه
    ایمپلنت سینه در فضای پشت پستانی، بین بافت پستان (غده پستانی) و عضله سینه ای ماژور (عضله اصلی قفسه سینه) قرار می گیرد، که بیشتر به سطح بافت طبیعی سینه نزدیک می شود و زیبایی شناختی ترین نتایج را به همراه دارد. . با این حال، در زنان با بافت نرم سینه ای نازک، موقعیت زیر غده ای به احتمال زیاد موج ها و چین و چروک های ایمپلنت زیرین را نشان می دهد. علاوه بر این، میزان بروز انقباض کپسولی با کاشت زیر غده ای کمی بیشتر است.
  2. ساب فاشیال
    موقعیت ساب فاشیال گونه ای از موقعیت زیر غده ای برای ایمپلنت سینه است. پرتز سینه در زیر فاسیای عضله پکتورالیس ماژور قرار می گیرد. مزایای فنی روش ایمپلنت زیر فاشیال مورد بحث قرار گرفته است. جراحان طرفدار گزارش می دهند که لایه بافت فاسیال پوشش بیشتری برای ایمپلنت فراهم می کند و موقعیت خود را بهتر حفظ می کند.
  3. ساب سینه ای (سطح دوگانه)
    ایمپلنت سینه در زیر عضله سینه ای ماژور قرار می گیرد، پس از اینکه جراح ضمائم عضلانی تحتانی را با یا بدون برش نسبی سطح زیر غده ای آزاد کرد. در نتیجه، نیمه بالایی ایمپلنت تا حدی زیر عضله پکتورالیس ماژور است، در حالی که نیمه پایینی ایمپلنت در سطح زیر غده ای قرار دارد. این روش کاشت حداکثر پوشش نیمه بالایی ایمپلنت را به دست می آورد، در حالی که امکان گسترش نیمه پایینی ایمپلنت را فراهم می کند. با این حال حرکت ایمپلنت در سطح زیر سینه ای می تواند برای برخی از بیماران بیش از حد باشد.
  4. زیر عضلانی
    ایمپلنت سینه در زیر عضله بزرگ سینه ای قرار می گیرد، بدون اینکه منشاء تحتانی عضله آزاد شود. پوشش عضلانی کامل ایمپلنت را می توان با رها کردن عضلات جانبی دیواره قفسه سینه ، اعم از عضله سراتوس یا عضله سینه ای مینور یا هر دو و بخیه زدن آن یا آنها به عضله سینه ای بزرگ به دست آورد. در جراحی بازسازی سینه بدنبال سرطان، روش کاشت زیر عضلانی بر پوشش حداکثری پروتز سینه مفید وتأثیر می گذارد.

اصلاح افتادگی و عدم قرینگی سینه با پروتز

پستان هایی که در اثر بارداری و لاغری دچار افت شده اند را می توان برای اصلاح آن از روش لیفت سینه یا ماستوپکسی استفاده نمود. لیفت سینه روش های مختلفی دارد که بر مبنای میزان افتادگی و تبحر جراح در تکنیک انتخابی هر کدام از آن ها از درصد موفقیت زیادی برخودار است.
در صورتی که سینه های یک فرد قرینه نباشد به چند روش می توان عدم قرینگی را برطرف نمود. اگر بافت یکی از سینه ها بزرگ باشد در چنین مواقعی برای قرینه سازی سینه ها، سینه ای که بافت بزرگ‌تر دارد از بافت ان برداشته می شود. در صورتی که سینه با کمبود بافت مواجه است در چنین حالتی از پروتز سینه استفاده می شود و سپس سینه ای که بافت مناسب دارد همزمان لیفت می شود.

جزئیات روند جراحی پروتز سینه

جراح پلاستیک بافت سینه را  از نظر فرم ،میزان و کیفیت پوست، ضخامت نسج پستان موجود و همچنین در نظر گرفتن هدف و نتیجه دلخواه بیمار، بهترین و مناسب ترین تکنیک و نوع پروتز را در نظر می گیرد.
گاهی نیاز به ترکیبی از روش ها داریم به این معنی که با  ایجاد برش در هاله قهوه ای رنگ سینه نیاز به ماستو پکسی ترکیبی با پرتز می باشد.
فرایند جراحی پروتز سینه در روز عمل جراحی به این صورت است که بعد از تعیین نوع و اندازه پروتز، محل دقیق قرارگیری پروتز علامت گذاری می شود.
القای بیهوشی عمومی توسط متخصص بیهوشی و دستیار وی صورت می گیرد.
قفسه صدری و سینه های شما توسط مواد مخصوص ضد عفونی می شود و با شان های ویژه موضع عمل پو شانیده و عمل جراحی اغاز می گردد.
بعد از ایجاد برش، ایمپلنت در قسمت مورد نظر قرار داده می شود. در پایان برش 3 الی 4 سانتی متری در محل مورد نظر بخیه زده می شوند.
در انتهای عمل جراحی پروتز سینه ، پانسمانی بر روی خط بخیه ها  قرار داده می شود.
به مرور زمان، خط برش ها محو خواهد شد.

اقدامات جراحی پروتز سینه

اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه

قبل از عمل جراحی پروتز سینه، طی مشاوره حضوری با شما جراح پلاستیک به جمع‌آوری اطلاعات و بررسی سوابق پزشکی شما می پردازد، سابقه پزشکی و شرح حال کاملی از علایم بیماریهای نهفته و مشکلات مربوط به ان در شما و خانواده اخذ خواهد شد.
سابقه کامل اعمال جراحی احتمالی قبلی ودلیل این جراحیها از شما پرسیده خواهد شد.
در خانمهای زیر 40 سال درخواست بررسی سونوگرافی سینه ها انجام می گیرد. در بانوان بالای 40 سال، ماموگرافی پستانها نیز باید بررسی شود.
تمامی مراجعین بر اساس شرح حال و معاینه فیزیکی نیاز به انجام تستهای ازمایشگاهی براساس نظر پزشک دارند.

علاوه بر موارد فوق، یک سری نکات و اقدامات و رعایت آن ها از سوی شما ضروری می باشد شامل:
1) ترک سیگار و دخانیات، از چند هفته پیش از جراحی زیرا احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی در افراد سیگاری بیشتر می باشد.
2) قطع مصرف داروهای ضد التهابی، داروهای رقیق کننده خون، آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین. چرا که این قیبل داروها احتمال خونریزی را افزایش می دهند.
3) انجام آزمایش‌ها و تست های تجویز شده از سوی پزشک.
4) مصرف هرگونه دارو، مکمل های گیاهی و ویتامین ها باید به پزشک گزارش شود. گاهی نیاز به قطع دارو و جایگزینی آن توسط داروی جدید می باشد.
5) جهت انجام جراحی پرتز سینه ، از هشت ساعت پیش از جراحی خوردن و یا آشامیدن مایعات ممنوع است.
6) معمولا قبل از اغاز جراحی، مصرف آنتی بیوتیک وریدی جهت پیشگیری از بروز عفونت در نظر گرفته می شود.

در مشاوره قبل از جراحی، موارد زیر از سوی پزشک مطرح خواهد شد:

  • نوع پروتز (ژل سیلیکونی و یا سالینی)
  • اندازه پروتز
  • محل قرارگیری پروتز
  • عوارض اختمالی حین و بعد از جراحی
  • تکنیک جراحی

مراقبت های بعد از پروتز سینه

جراحی ایمپلنت سینه تحت بیهوشی عمومی انجام می شود.بعد از جراحی، اثرات مواد بیهوشی تا تجزیه و دفع آن از کبد و کلیه برای مدتی در بدن وجود دارد. به همین خاطر توصیه می شود،حداقل طی این دوره فردی بیمار را همراهی کند.
برخی بیماران طی ۲۴ تا ۷۲ ساعت بعد از جراحی، از درد محل پروتز شکایت می کنند. به همین خاطر، داروهای ضد درد و ارام بخش برای زیباجو از سوی پزشک در نظر گرفته خواهد شد.
معمولا طی چند روز اول جراحی التهاب و ورم ناحیه پستان ها وجود دارد که به مرور برطرف خواهد شد.
استفاده از پانسمان الاستیک و سوتین مخصوص، جهت کاهش التهاب وحمایت از سینه ها، همواره توصیه می شود.
بر اساس نوع جراحی، چند روز بعد از عمل می توانید به محل کار خود برگردد.
شما بلافاصله ساعاتی پس از جراحی و ریکاوری بیهوشی قادر به راه رفتن و امور روزمره خود مانند غذا خوردن می باشد.
48 ساعت پس از جراحی استحمام کامل برداشتن پانسمان و شتشوی موضع جراحی در حمام بلامانع است.
توصیه میشود پانسمان محل جراحی تا یک هفته پس از جراحی ادامه یافته و هر 48 ساعت پس از استحمام تعویض شود.
از آن جایی که احتمال خونریزی وجود دارد، انجام فعالیت های سنگین بدنی مانند بلند کردن اجسام سنگین و یا فعالیت شدید اندام فوقانی به مدت دو الی چهار هفته محدود شود.
ورزش هایی مانند دو میدانی و ایروبیک نیز در این بازه زمانی ممنوع می باشد.
خوابیدن بر روی سینه ها به مدت شش تا هشت هفته ممنوع است.
در طی دوره نقاهت نباید هیچ گونه فشاری به سینه ها و بخیه ها وارد شود.
به‌طور معمول بخیه ها جذبی بوده و نیاز به برداشته شدن ندارند در موارد خاص که از بخیه های غیر جذبی استفاده می شود تقریبا ده ال چهارده روز بعد از جراحی بخیه ها کشیده می شوند.
در صورت نیاز در طی هفته های بعد از جراحی ژلهای ترمیم کننده برای محل اسکار تجویز میگردد.
توصیه می شود طی یک جدول زمانبندی برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.
این جدول شامل 48 ساعت بعد از عمل ،یک هفته بعد از جراحی ، یک ماه پس از انجام ایمپلنت، سه ، شش،یک سال بعد از پروتز می باشد.

” در موارد ذیل به‌صورت اورژانس به پزشک خود اطلاع رسانی کنید “

  • خونریزی از محل زخم که با فشار پانسمان بند نمی‌آید.
  • افزایش تورم و کبودی محل جراحی
    افزایش قرمزی در محل برش جراحی
  • خروج ترشح بد بو یا زرد رنگ از محل زخم
  • درد شدید که علی رغم مصرف مسکن‌های تجویزشده کاهش پیدا نکند
  • آلرژی نسبت به داروهای مصرفی یا عدم تحمل داروها
  • تب و درجه حرارت دهانی بالای ۳۸ درجه
  • احساس تنگی نفس، درد شدید قفسه سینه یا ضربان قلب غیر‌طبیعی

مواردی که بعد از عمل پروتز سینه باید رعایت کنید

تقریبا 4 الی 6 ساعت بعد از عمل و بهبود شرایط می تواند به منزل جهت استراحت مراجعه کنید و موارد ذیل را تا بهبودی کامل می بایست رعایت فرمایید:

  1. ترجیحا به مدت 1 ماه از هر گونه استعمال دخانیات پرهیز نمایید.
  2. از هر گونه ورزش های سنگین و نیمه سنگین حتی پیاده‌روی های زمان دار و سرعتی تا مدت 1 ماه دوری جسته و اگر حرکتی منجر به درد در نواحی سینه شد از انجام آن بپرهیزید.
  3. آنتی بیوتیک ها و داروهای که پزشک متخصص برایتان تجویز کرده است را تا تکمیل شدن دوره درمان مصرف نمایید.
  4. طی 2 هفته اول بعد از جراحی جهت استراحت یا خوابیدن به پشت بخوابید و از خوابیدن به پهلو پرهیز کنید و حداقل 6 الی 8 هفته پس از جراحی از خوابیدن روی شکم خودداری نمایید.

فواصل زمانی مراجعه به پزشک بعد از جراحی پروتز سینه

جدول زمانبندی برای مراجعه به جراح زیبایی شامل:

  • 48 ساعت بعد از عمل
  • یک هفته بعد از جراحی
  • یک ماه پس از انجام ایمپلنت
  • سه ماه متعاقب جراحی
  • شش ماه پس از اولین ویزیت
  • یک سال بعد از پروتز

صلاح است مراجعه کننده بر اساس سن ، پرونده پزشکی و توصیه پزشک معالج طی سالهای بعدی جهت چک اپ مراجعه نماید.

ویدئو: تعویض پروتز سینه چه زمانی انجام شود؟

بهترین زمان تعویض پروتز سینه

از سوالات شایع مراجعین این است که زمان مناسب برای تعویض پروتز چه زمانی خواهد بود؟

بدیهی است پروتزهای استاندارد دائمی بوده و فقط تحت برخی شرایط که در ادامه به ان اشاره خواهیم کرد نیاز به جایگزینی خواهند داشت. به طور نادر تنها در چند حالت می توان اقدام به تعویض پروتز سینه نمود.
یکی زمانی است که فرد تمایل دارد که سایز پروتز را تغییر دهد.
دوم در زمانی که بافت بدن نسبت به پروتز واکنشی همچون دفرمیتی و انقباض کپسولی داده باشد.
سوم متعاقب گذشت سن، حاملگی، شیر دهی، کاهش وزن زیاد افتادگی شدید پستان ها رخ داده باشد.
چهارم در موارد بسیار نادر که سرطان از نوع لنف در کپسول پرتز رخ داده باشد نیاز به خارج سازی پرتز و کپسول اطراف ان و جایگزینی با پرتز جدید الزامی است.

چه افرادی می توانند تحت جراحی پروتز سینه قرار بگیرند؟

  1. خانم ها در سنین ۱۸ الی ۶۰ سالگی که تمایل به زیباتر شدن فرم سینه های خود دارند تعبیه پروتز به عنوان جراحی زیبایی سینه در نظر گرفته می شود.
  2. دوشیزگان جوانی که سینه های متقارنی ندارند و یا از ناهنجاری های رشد نسج پستان رنج می برند،کاندید مناسبی برای تعبیه ایمپلنت سینه می باشند.
  3. افرادی که به دلایلی همچون تصادف و سرطان تمام و یا بخشی از سینه خود را از دست دادند.
  4. کسانی که از زمانی که متولد شدند سینه های غیر طبیعی و نا متقارن داشتند.
  5. دخترانی که به دلیل نقص مادر زادی فقط یک سینه دارند.
  6. بانوانی که به دلیل مشکلات هورمونی یا لاغری بیش از حد سینه های کوچکی دارند.
  7. اشخاصی که به دلیل رژیم، ، بارداری ،دوران شیردهی و افزایش سن بافت سینه شان تحلیل رفته و کوچک شده است.
  8. ترنس ژندرهای مرد که به دنبال جراحی تغییر جنسیت هستند نیز بنا به شرایط خاص خود جراحی کاشت پرتز سینه انجام می دهند.

انجام پروتز سینه پس از سرطان پستان

بازسازی سینه پس از درمان سرطان پستان به دو روش استفاده از بافت بدن و پروتز سینه قابل انجام است.
به طور معمول زمانی که تصمیم به جراحی همزمان داشته باشیم با برداشتن تومور سینه می توان از پروتز سینه استفاده نمود، در مواردی که بر اساس یافته های کلینیکی و پاتولوژی امکان عود سرطان وجود دارد جراحی کاشت پروتز سینه را به پس از اطمینان ازعدم عود سرطان موکول می کنیم.

بیمارانی که رادیوتراپی قفسه صدری انجام نداده اند و پوست سالمی دارند، بازسازی با استفاده از پروتز یک انتخاب مناسب می باشد. معمولا در چنین مواردی در ابتدا از یک متسع کننده بافتی که به صورت یک بادکنک می باشد زیر عضله سینه قرار داده می شود و به تدریج چند بار در هفته داخل آن سرم فیزیولوژیک تزریق می شود تا به حجم دلخواه برسد، زمانی که پوست به اندازه کافی کشیده شد و اتساع صورت گرفت، متسع دهنده بافتی خارج می گردد و به جای آن پروتز مناسب قرار داده می شود.

امروزه متسع دهنده های بافتی وجود دارند که به صورت همزمان می تواند به صورت پروتز عمل کند و نیازی به خارج کردن آن ها نمی باشد، بخش ثابت ان از ژل سلیکون و اتساع ان به تدریج با سرم فیزیولوژیک استریل ایجاد می شود با رسیدن متسع دهنده های بافتی به حجم ایده آل لوله ی متصل از آن جدا می شود.

من به چه نوع پروتزی نیاز دارم؟

با مطالعه دقیق مطالب این بخش تا حد زیادی جواب سوال خود را خواهید یافت و در جلسه حضوری با فوق تخصص جراحی پلاستیک راحت تر مشاوره و به تصمیم نهایی خواهید رسید.

تفاوت بین پروتز قطره اشکی و گرد

• به طور توضیحی، پروتز سینه گرد به شکل گرد است و قسمت بالایی سینه و قسمت تحتانی سینه را به یک نسبت حجم می دهد.
• ایمپلنت‌های گرد نیز نسبت به ایمپلنت‌های قطره‌ اشکی، شکاف و لیفت بیشتری دارند.
• در مقایسه، ایمپلنت های قطره اشکی در قسمت بالایی سینه نسبت به قسمت تحتانی حجم کمتری ایجاد می کنند
• پروتز های قطره اشکی به فرمی طراحی شده اند که ظاهر طبیعی تر داشته باشند.
• با این حال احتمال چرخش آن ها بعد از انجام جراحی وجود دارد و این مورد می تواند شکل ظاهری سینه را مختصر تغییر دهد
• پروتزهای گرد در موقعیتی بهتر قرار می گیرند و بدون احتمال چرخش، نتیجه مشابهی را به ارمغان می آورند.

در طی جلسه مشاوره با جراح خود درباره شکل و فرم پروتز مورد نظرتان صحبت کنید.

تفاوت پروتزهای آب نمکی و سیلیکونی

پروتز نمکی

• پروتزهای سینه اب نمکی پوسته های سیلیکونی پر از آب نمک استریل هستند. ایمپلنت ها ممکن است از قبل پر شده یا پس از وارد شدن پوسته در بدن با سرم فیزیووژیک پر شوند. این نوع ایمپلنت شکل و استحکام یکنواختی به بیمار می دهد. ایمپلنت های برای بیماران 18 ساله و بالاتر تایید شده است.
• پروتز سیلیکونی همان لایه سیلیکونی را دارد ولی داخل ان با ژل سیلیکون ویسکوزی پر شده است.
• پروتزهای سیلیکونی بیشتر شبیه بافت طبیعی سینه به نظر می رسند و برای بسیاری از بیماران ماده ترجیحی هستند.
• به هر دلیل که پروتز سینه آب نمکی صدمه ببیند ظرف چند روزسرم فیزیووژیک نشت کرده توسط بافت بدن جذب می شود و علایم پارگی به وضوح پدیدار می شود.
• در حالی که اگر پروتز سیلیکونی دچار نشت یا پارگی شود، توسط فرد به سختی قابل تشخیص است و لازم است که به پزشک مراجعه شود و توسط سونوگرافی ویا ام ار ای برسی تشخیصی کامل گردد.

ویدئو: خطرات پارگی پروتز سینه
ریسک ها و خطرات احتمالی پروتز پستان

جراحی پروتز سینه در دسته جراحی های کم خطر قرار داشته که اگر توسط یک پزشک و جراح فوق تخصص زیبایی صورت پذیرد عوارضش تقریبا در کمترین حالت ممکن رخ خواهد داد. از عوارض احتمالی در پروتز و ایمپلنت سینه می توان به موارد ذیل اشاره کرد.

عوارض پروتز سینه

  • عوارض بیهوشی عمومی
  • خونریزی و تجمع خون در پاکت محل پروتز (هماتوم)
  • تجمع زودرس مایع برنگ روشن یا به عبارت دیگر سروما اطراف پروتز
  • عفونت که دلیل عمده ان الودگی باکتریایی محیط اتاق عمل، تجهیزات پزشکی، سطح پرتز در هنگام کار گذاری آن، آلودگی سطح بدن بیمار می باشد
  • ظاهر غیرقابل قبول محل برش جراحی
  • تاخیر در بهبودی محل برش جراحی
  • درد ممتد قفسه صدری
  • تغییر در حس سینه و نوک سینه به صورت موقت
  • چین خوردگی سطح پرتز بعد از کارگذاری که ناشی از عدم تبحر جراح در ایجاد حفره مناسب برای پرتز و خطا در انتخاب سایز مناسب پروتز با توجه به اناتومی فرد است.
  • نشت یا پارگی جدار پروتز
  • نامتقارن بودن سینه‌ها
  • جا‌به‌جایی پروتزها به جهات مختلف
  • نزدیکی بیش از حد پروتز سینه راست و چپ به یکدیگر ناشی از عدم تجربه کافی جراح در ایجاد پاکت مناسب ایمپلنت
  • نارضایتی فرد از نظر زیبایی و نتیجه‌ی عمل
  • احتمال نیاز به عمل مجدد
  • قرار دادن غیرعلمی و‌اصولی پروتز در محل
  • تغییر شکل پروتز و نسج اطراف(Capsular Contracture)
  • تشکیل نوعی سرطان لنف در اطراف نسج پروتز

لازم به ذکر است برخی از عوارض جانبی جراحی پروتز سینه ممکن است تعویض یا خارج کردن پروتز را ضروری سازد. سیلیکونی که در ساخت ایمپلنت ها استفاده می شود، با تغییرات ایمونولوژیک مرتبط است که می تواند منجر به اختلالات بافت همبند می شود.
لنفوم سینه از عوارضی است که در اثر جراحی پروتز سینه اتفاق می افتد که این عارضه یک نوع سرطان نوع لنف خفیف است و میزان شیوع آن نادر می باشد، به دلیل آنکه میزان شیوع آن بسیار کم است هیچ نوع ممنوعیتی برای انجام پروتز سینه از جانب سازمان غذا و داروی آمریکا ذکر نشده است.
اکر فردی در اثر انجام جراحی پروتز سینه دچار لنفوم سینه شود در مراحل اولیه پروتز سینه همراه با کپسول اطراف آن برداشته می شود حفره محل پروتز شتشو و ضد عفونی می شود و با پروتز جدید جایگزین می گردد.
به یاد داشته باشید که انتخاب یک متخصص با تجریه می تواند تمامی عوارض ذکر شده را تا حد بسیار بالایی کاهش دهد.

موارد منع تعبیه پروتز سینه

همانطور که در مورد هر عمل جراحی وجود دارد، مواردی وجود دارد که شما کاندید مناسبی برای ان جراحی نیستید و باید از ان اجتناب کنید.
مراجعه کننده های ذیل تا بهبودی کامل بیماری خود کاندید مناسبی برای انجام عمل جراحی پروتز سینه نیستند:

  1. بیماری های خود ایمنی مانند لوپوس اریتروماتوزیس
  2. سیستم ایمنی ضعیف بعنوان مثال افرادی که در حال حاضر تحت درمان سرکوب کننده سیستم ایمنی باشد
  3. بانوان مبتلا به عفونت فعال در هر نقطه از بدن خود.
  4. زنان مبتلا به سرطان موجود یا پیش سرطان سینه که درمان کافی و مناسب برای آن شرایط دریافت نکرده اند.
  5. زیباجویانی که در حال حاضر باردار یا در حال شیردهی به کودک خود هستند
  6. اختلال گردش خون بافتی در ناحیه قفسه صدری
ویدئو: خطرات پروتز سینه برای شیردهی
آیا پروتز سینه مانعی برای بارداری است؟

قابل درک است که زنان باردار ویا کسانی که قصد بارداری در اینده را داشته باشند نگران تأثیرات احتمالی انجام پروتز سینه بر بدن خود و سلامت فرزند داخل رحم خود هستند.
توانایی سیلیکون برای عبور از سد جفت به عواملی مانند اندازه مولکول سیلیکون و گرادیان غلظت سیلیکون در گردش خون مادر و جنین بستگی دارد.
مطالعات مرتبط در خصوص پروتز سینه و بارداری شواهدی برای اثرات سمی سیلیکون در طول یا بعد از بارداری وجود ندارد.

ایمپلنت سینه تاثیری بر بارداری ندارد.

آیا پرتز سینه منجر به سرطان سینه میشود؟

یکی از سوالات شایع در میان عموم زیباجویان به شمار می آید.

یک واقعیتی وجود دارد که در موارد بسیار نادر در افرادی که تحت عمل جراحی پروتز سینه قرار میگیرند، یک نفر مبتلا به لنف پستان می شود.
علامت این بیماری به صورت بزرگ شدن یک طرفه یا دو طرفه سینه بدلیل تجمع مایع لنف در اطراف پروتز می باشد.
درمان این حالت بسیار راحت است بدین طریق که با خارج نمودن پروتز و بافت همراه آن و جایگزینی با پروتز جدید می توان مشکل را درمان نمود.

شیردهی بعد از جراحی پروتز سینه

پروتز در دوران شیردهی

شیر دادن با پروتز سینه برای شما امکان پذیر است اما این مورد به عوامل دیگر نیز بستگی دارد. بستگی به اندازه، محل قرارگیری پروتز و نوع جراحی شما دارد.

اگر برش جراحی زیر چین سینه یا از زیر بغل شما باشد، نباید مشکلی در شیردهی داشته باشید.
اما اگر برش در اطراف آرئول باشد، ممکن است مشکلاتی داشته باشید زیرا احتمال بریده شدن مجاری شیر وجود دارد.
به یاد داشته باشید تا زمانی که شیردهی را امتحان نکنید، هیچ راه واقعی برای دانستن ان وجود ندارد.
شما ممکن است بتوانید مقداری از شیر مورد نیاز کودک خود را تولید کنید و سپس با شیرخشک تغذیه شیرخوار خود را تکمیل نمایید.

ایده خوبی است که به پزشک خانواده خود اطلاع دهید که ایمپلنت سینه دارید، تا آنها بتوانند وزن کودک شما را زیر نظر داشته باشند و مطمئن شوند که شیر کافی تواید و کودک شما کالری لازم را دریافت می کند.

هزینه‌ جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه به دلیل تجربه بالاتر پزشکان، امکانات بهتر و دسترسی آسان‌تر در شهر تهران بیشتر انجام می گیرد. عمل جراحی پروتز سینه یک عمل زیبایی محسوب می‌شود،و تحت پوشش بیمه نخواهد بود.

در حقیقت مبلغ دقیق این جراحی زمانی تعیین می‌شود که مراجعه‌کننده به‌صورت حضوری توسط جراح پلاستیک معاینه شود برسیهای لازم قبل از جراحی انجام پذیرد و نوع برند ایمپلنت، نوع مرکز جراحی، نیاز به لیفت همزمان با پروتز و یا فراهم سازی امکانات دیگر مشخص گردد
توجه داشته باشید عوامل زیادی در افزایش هزینه پروتز سینه و جراحی آن مؤثر هستند.مانند نوع پروتز مورداستفاده، دستمزد پزشک، مهارت و تجربه جراح پلاستیک،فوق تخصص بودن پزشک، امکانات کلینیک ، کیفیت پروتز و… در تعیین قیمت نهایی مؤثر هستند.
در حال حاضر تعرفه کلی انجام پروتز سینه بر مبنای موارد پیش گفت در سال 1401 بین 45 تا 65 میلیون تومان تعیین گردیده است.

نتایج حاصل شده از پروتز سینه (پستان)

در صوتی که کاندید مناسبی جهت جراحی پروتز سینه باشید ، به زیباتر شدن، حجم دادن فرم سینه ها و جوانسازی و بدون شک، بالا رفتن سطح اعتماد به نفستان کمک می کند.

این جراحی که عمدتا جهت زیباسازی و فرم سینه انجام می گیرد نتایج محسوس و رضایت بخشی را برای فرد متقاضی ایجاد می کند. البته باید این مورد را در نظر داشت که سلامت بیمار همیشه اولولیت بیشتری برای یک متخصص دلسوز دارد.

اما در کل می توان گفت این روش فرم سینه شما را به همان میزانی که مدنظر دارید خواهد رسانید و همچنین برای افرادی که برای ترمیم سینه خود بعد از سرطان پستان قصد پروتز دارند نتایج شگفت انگیزی را به همراه دارد.
پروتز سینه از جمله جراحی هایی است که در بانوانی که از سینه های کم حجم رنج میبرند ،نتایج درخشانی را به ارمغان دارد.
مواردی مانند بالا رفتن سن و یا تغییرات وزن بر روی فرم و اندازه سینه تاثیر می گذارند. بیاد داشته باشید اکر قصد کاهش یا افزایش وزن دارید، صلاح است انجام جراحی را به تعویق بیندازند.
در صورتی که برای بزرگ کردن سینه هایتان تمایلی به استفاده از پروتز سینه ندارید می توان از سایر روش های جایگزین مثل تزریق چربی به سینه نیز استفاده کرد.

روش غیر جراحی بزرگ کردن سینه

در سال 2003 میلادی دولت تایلند مجموعه تمرینات ماساژ پستان را به عنوان جایگزینی برای بزرگ کردن سینه با پروتز سینه تایید کرد.
دولت تایلند بیش از 20 زن را در دوره های آموزشی با بودجه عمومی برای آموزش این تکنیک ثبت نام کرد. با این وجود، فراتر از تایلند، این تکنیک توسط جامعه پزشکی تایید و رایج نشده است.
علیرغم نتایج امیدوارکننده یک مطالعه شش ماهه در مورد اثربخشی درمانی این تکنیک، پزشکان محقق به زنان شرکت ‌کننده این تحقیق توصیه کردند که با افزایش وزن در بزرگ‌کردن سینه‌های خود نیز کمک کنند.

آیا پروتز سینه دائمی است؟

*در ذهن خیلی از افراد این پرسش مطرح است که آیا پروتز سینه دائمی است؟
*چه مدت پس از جراحی نیاز به تعویض دارد؟

در پاسخ می توان ذکر کرد اغلب پروتزهای استاندارد دائمی هستندو نیازی به تعویض نخواهند داشت اما به دلایل مختلف با مرور زمان و تغییرات در نسج سینه و یا پروتز ممکن است نیاز به تعویض ایمپلنت ضرورت یابد.

ویدئو: مراقبت های دراز مدت از پروتز سینه
ده نکته طلایی در مورد پروتز سینه

اگر به فکر بزرگ کردن سینه خود هستید، ضروری است درک واقعاً خوبی از آنچه انتظار دارید داشته باشید و تا حد امکان قبل ازعمل جراحی آماده باشید.

  1.  تا زمانی که تمام عوامل فیزیکی، مالی و روانی دخیل در این عمل جراحی را در نظر نگرفته اید، اقدام به جراحی را به تعویق بیندازید، بعد از اطمینان کامل با جراح خود مشورت کنید.
  2. بعید است که اولین عمل سینه شما آخرین باشد، و ممکن است بعد از 10 الی 20 سال یا بیشتر نیاز به تغییر داشته باشد. شما باید در مورد احتمال اصلاح مجدد یا حذف پروتز در سالهای بعد فکر کنید. آیا آماده انجام جراحی بیشتر در سال های آینده هستید و هزینه های مربوط به آن را تقبل می کنید؟
  3. می توانید سایزهای مختلف سینه را قبل از انجام جراحی با استفاده از سایزر یا نمای سه بعدی امتحان کنید، تا تصوری از اندازه ای که ممکن است دوست داشته باشید به شما بدهد.
  4. برای انجام پروتز سینه باید سالم باشید. اگر عفونت فعال دارید،در حال حاضر سرطان دارید یا باردار هستید، نباید جراحی کنید.
  5. روند سالهای اخیر برای جراحی ایمپلنت سینه این است که ظاهری محتاطانه تر و ایمپلنت های کوچکتر به جای بزرگ داشته باشید.
  6. تقریباً نیمی از زنانی که جراحی بزرگ کردن سینه انجام می دهند، تغییر موقتی در احساس نوک سینه را تجربه می کنند که می تواند در چند هفته اول پس از انجام جراحی پرتز سینه دردناک باشد.
  7. آنچه بلافاصله پس از جراحی مشاهده می کنید، نتیجه نهایی نیست. در ابتدا سینه‌های جدید شما احتمالاً به‌طور غیرطبیعی بزرگ به نظر می‌رسند ولی طی ماههای بعدی به فرم واقعی دست خواهید یافت.
  8. انجام پروتز قطره اشکی گاهی اوقات با چرخش و جابجایی همراه است وبه یاد داشته باشید این نوع از ایمپلنت شکل طبیعی سینه را تقلید می‌کنند و در نیمه پایینی ایمپلنت پری بیشتری دارید.
  9. ماموگرافی (اشعه ایکس پستان) در غربالگری سرطان سینه در زنانی که ایمپلنت سینه دارند کمتر مؤثر است. به این دلیل که اشعه ایکس نمی تواند از طریق ایمپلنت به بافت سینه پشت آن دید مناسب داشته باشد. مهم است در برسیهای سالهای بعد اگر ایمپلنت دارید به رادیولوژیست اطلاع دهید تا بتواند از تکنیک خاصی برای تشخیص بهینه سرطان استفاده کند.
  10. برای حدود یک سال پس از جراحی، هنگام آفتاب گرفتن باید مراقب باشید. صلاح است اسکارهای برش را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید زیرا تغییر رنگدانه ای پوست که رخ می دهد دائمی خواهد بود.
پرسش و پاسخ با دکتر غلامحسین غرابی

آیا ارتفاع از سطح زمین مشکلات و آسیب را برای پروتز سینه به وجود می آورد؟

این امری کاملا اشتباه و خارج از عرف پزشکی است. پروتزهای سیلیکونی با کمی حباب هوا همراه خواهند بود که به سرعت جذب میشوند و البته قابل ذکر است که برای زیر آب و غواصی نیز هیچ نقصی نخواهند داشت.

هزینه پروتز سینه چقدر است و آیا تحت پوشش بیمه انجام می شود؟

در حالت کلی هیچ بیمه ای هزینه ی انجام عمل های زیبایی را متقبل نمی شوند و در بحث هزینه نیز این جراحی تاثیر مستقیمی در تشخیص و نوع درمان، تخصص و تجارب جراح، شرایط جراحی، نوع پروتز و ایمپلنت و هزینه های بیمارستان دارد.

بهترین روش قرار گیری پروتز در سینه کدام است؟

این موضوع بسته به تشخیص جراح و نتایج مدنظر متقاضی و همچنین انتخاب نوع و روش پروتز دارد. ولی معمولا روشی که کمترین عوارض و بیشترین تاثیر را دارد متد برش هلالی زیر پستان می باشد.

شما اینجا هستید

دکتر غلامحسین غرابی

غلامحسین غرابی دکتر زیبایی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

دکتر غلامحسین غرابی

غلامحسین غرابی دکتر زیبایی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

دکتر غلامحسین غرابی

غلامحسین غرابی دکتر زیبایی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

دکتر غلامحسین غرابی

غلامحسین غرابی دکتر زیبایی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

خدمات
جستجو
Search